NapCoach AI
Strona po angielsku Strona po rosyjsku Otwórz w Telegramie Otwórz w MAX

Dokumenty

Dokumenty prawne Warunki usług płatnych Warunki korzystania Polityka prywatności Zgoda na przetwarzanie danych Warunki programu poleceń Warunki programu partnerskiego Płatności, subskrypcje i zwroty Informacja o plikach cookie Usunięcie konta i danych Firma i pomoc

Usunięcie konta i danych

Ta strona wyjaśnia, jak usunąć swoje konto NapCoach AI i dane z nim powiązane, co jest usuwane, co musimy zachować przez ograniczony czas oraz jak długo trwa usunięcie.

1. Usuń swoje konto (i wszystkie dane)

Możesz zażądać pełnego usunięcia konta na jeden z tych sposobów:

  • W aplikacji: otwórz Ustawienia → Konto → Usuń konto i potwierdź. Twoje konto i powiązane dane zostaną usunięte bez kontaktu z działem pomocy.
  • E-mailem: napisz na mail@nap.coach z adresu e-mail powiązanego z twoim kontem i poproś nas o usunięcie twojego konta. Przed usunięciem możemy zweryfikować, czy jesteś właścicielem konta.

2. Usuń określone dane bez usuwania konta

Jeśli chcesz usunąć tylko niektóre dane (na przykład profil dziecka, historię snu i karmienia lub historię czatu) przy zachowaniu konta, usuń te elementy w aplikacji albo wyślij e-mail na mail@nap.coach, opisując, co chcesz usunąć.

3. Co jest usuwane

  • Dane konta i profilu (imię, e-mail, język, identyfikatory urządzenia i sesji).
  • Profile dziecka i dane dotyczące rutyny (imię lub pseudonim, data urodzenia, rodzaj karmienia, miejsce snu, ustawienia).
  • Sesje snu, sesje karmienia, plany, podsumowania, notatki oraz dane coachingowe.
  • Treści czatu, wiadomości do działu pomocy, prompty i odpowiedzi AI powiązane z twoim kontem.
  • Tokeny powiadomień push oraz utworzone przez ciebie zaproszenia do współdzielonego dostępu.

4. Co zachowujemy i przez jak długo

  • Rejestry rozliczeniowe i podatkowe (identyfikatory subskrypcji, paragonu, zwrotu i zdarzeń płatniczych) są przechowywane przez okres wymagany przepisami rachunkowymi i podatkowymi, a następnie usuwane.
  • Logi bezpieczeństwa i zapobiegania nadużyciom mogą być przechowywane przez ograniczony okres.
  • Dane zagregowane lub zanonimizowane, które nie pozwalają już na twoją identyfikację, mogą być zachowywane do celów analitycznych.

5. Jak długo trwa usunięcie

Usunięcie konta w aplikacji następuje natychmiast, a kopie zapasowe i systemy zależne są usuwane w ciągu 30 dni. Prośby przesłane e-mailem są realizowane w ciągu 30 dni od weryfikacji tożsamości. Zapisy, które jesteśmy prawnie zobowiązani przechowywać, są usuwane po zakończeniu ich obowiązkowego okresu przechowywania.

Jeśli potrzebujesz pomocy z płatnością, danych dotyczących umowy, chcesz złożyć wniosek o usunięcie danych lub potrzebujesz wsparcia w sprawie subskrypcji, napisz na mail@nap.coach lub wyślij nam wiadomość na @napcoach_ru / NapCoach w MAX.

Sprzedawca: Selencia LLC, 30 N Gould St Ste R, Sheridan, WY 82801, Stany Zjednoczone. Ostatnia aktualizacja: 15 lipca 2026.